DOMAINE SAINT BLANCARD vakantieparadijs in Zuid-Frankrijk
 

Wij denken erover ons Domaine Saint Blancard in het departement Gers (32) in de  Midi Pyreneeen in Frankrijk tussen nu en medio 2020 te verkopen, omdat we, door onze gevorderde leeftijd, na een fantastisch verblijf van meer dan 17 jaar, overwegen weer volledig  naar Nederland terug te gaan.

Nog steeds verblijven we  met veel plezier in Saint Blancard en garanderen onze gasten dat we de met hen gemaakte afspraken waarmaken en we hen, gedurende hun verblijf bij ons , zoals altijd , enthousiast met raad en daad zullen bijstaan.

Het Domaine Saint Blancard is een prachtige natuurplek van ca 6 ha aan het meer Lac de Gimone in het departement Gers.

Op het Domaine Saint Blancard staan op dit moment 3 ingerichte gîtes: twee daarvan , elk ca 70 m2 groot, zijn geschikt tot 6 personen, gelegen in een opstal van 140 m2. De derde gite, 45 m2 groot, geschikt tot 4 personen, is gelegen in een opstal van 160 m2, waar nog de mogelijkheid is van uitbreiding met 2 extra gites.

De laatste 6 jaar zijn deze gites gedurende het huurseizoen van 6 maanden voor 90% bezet.

In een derde opstal, ook 160 m2, momenteel in gebruik voor opslag van oa een caravan, 2 aanhangers, een tractor en bouwmaterialen  bestaat de mogelijkheid van het creëren van 5 chambres de hôtes en een table de hôtes.

Daarnaast is een vergunning voor het aanleggen van 6 campingplaatsen mogelijk.

Op ons terrein stroomt een beekje, waardoor delen zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld biologische tuinbouw.

Ons woonhuis, heel privé ten opzichte van de gites gelegen, is een boerderijtje uit 1805 met nog zeer authentieke  kenmerken. De daken van deze opstal zijn in 2011 volledig vernieuwd en het woongedeelte is in de naastgelegen stal en hangar vergroot. In het originele huis zijn 2 slaapkamers , toilet, badkamer, ruime inloopkast en woonkamer, in de uitbreiding een bijkeuken, grote woonkeuken, badkamer met toilet en douche, een trappenhuis en in voorbereiding twee slaapkamers. Er is een terras van 12 x 4 m waarvan de helft een veranda met directe toegang tot woonhuis en keuken.

Kortom een object met veel potentie, waarbij men vanaf de start al van een basisinkomen verzekerd is.

Prijs: Euro 250.000,- KLIK HIER VOOR HET FOTO ALBUM

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per e-mail op deze website onder de menu-knop "contact" 

of per telefoon: tel +33 562661871 of mobiel: +33 606481013